New Profesional Consult 930 x 122

accidentul

ARGEŞEANCĂ PĂCĂLITĂ PRIN METODA „ACCIDENTUL”

Metoda „Accidentul” revine în actualitate. Poliţiştii informează că o persoană în vârstă de 65 de ani din Argeş a fost contactată telefonic astăzi de un barbat care, folosindu-se de calităţi mincinoase, i-a comunicat că fiica sa a avut un accident rutier şi, pentru a fi operată, trebuie să dea o anumită sumă de bani.

Citiți și: Doi piteşteni au dat ţeapă mai multor locatari, minţindu-i că reabilitează blocurile

Persoana vătămată a înmânat suma de 24.800 de lei unei femei care s-a deplasat la locuinţa acesteia şi a pretins că este secretara medicului fiicei sale.

Poliţiştii argeşeni desfăşoară în permanenţă atât activităţi de prevenire cât şi de combatere a acestui tip de faptă.

Citiți și: Judecat pentru înşelăciune. A cerut bani în avans pentru vehiculul pe care nu-l avea

În acest sens, în ultimele săptămâni poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au finalizat cercetările în două dosare penale referitoare la săvârşirea a 10 infracţiuni de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, cauze în care prejudiciul se ridică la suma de aproximativ 40.000 de lei.

Dosarele instrumentate au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteştă cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimiterea în judecată a 4 persoane cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441