New Profesional Consult 930 x 122

albestii de muscel

ARGEȘEAN REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

Scandal în Argeș, tentativă de omor. Aseară, polițiștii din municipiul Câmpulung au intervenit în comuna argeșeană Albeștii de Muscel, unde doi localnci (în vârstă de 36 și, respectiv, de 39 de ani) s-ar fi luat la bătaie, unul dintre ei fiind rănit cu un cuțit.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Conflictul a fost unul spontan, după ce bărbații au consumat împreună alcool în mai multe localuri din localitate. Cei doi s-au agresat reciproc, unul dintre ei, de 36 de ani, fiind rănit superficial cu un cuâțit.

Suspectul a fost prins de polițiști în sccurt timp de la producerea agresiunii.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Deși rănile au fost evaluate inițial ca superficiale, localizarea acestora și modul în care au fost produse au dus la încadrarea ca tentativă de omor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 39 de ani.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90