EcoMoto 930×122

crima

ARGEŞEAN UCIS DE CRĂCIUN

În noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza localităţii Vlădeşti, un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putu împiedica tragicul deznodământ, constatând decesul victimei.

Tânărul bănuit de comiterea faptei, de 19 ani, din Aninoasa, a fost depistat cu operativitate de poliţişti.

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu propurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi înjunghiat în zona gâtului pe un bărbat de 29 de ani, din Vlădești.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 26 decembrie a.c., tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie dispuse măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90