930×122 CAPRA 5

mandat european

Argeșean urmărit internațional, prins! Incredibil ce făcea!

Argeșean urmărit internațional, prins! Incredibil ce făcea!

Citiți și: S-a întâmplat în Parcul Trivale! Tânăr dubios descoperit cu potențiale substanțe ilegale

Urmărit la nivel european, depistat de polițiștii argeșeni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au depistat în urma unei acțiuni un bărbat de 25 de ani care se sustrăgea de la punerea în executare a unui Mandat European de Arestare.

Citiți și: Argeș. Tânăr din Mioveni, prins drogat la volan

Cel în cauză era urmărit la nivel național și european în baza unui Mandat European de Arestare emis de autoritățile judiciare din Germania, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în dauna unei societăți de leasing auto.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, în vederea parcurgerii procedurii de extrădare.

De asemenea, în urma extinderii verificărilor, a fost identificat pe raza municipiului Pitești, autoturismul ce face obiectul dosarului instrumentat de autoritățile germane, care a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90