930 x122 grota rece

darius vâlcov

ARGEȘENI PE URMA LUI VÂLCOV

Argeșeni pe urma lui Vâlcov. Doi șoferi de autoturisme au rămas ieri fără permisele de conducere după ce radarul i-a înregistrat pe bulevardul Nicolae Bălcescu din zona de nord a Piteștiului circulând cu viteză cu mult peste limita legală permisă în localitate.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Unul dintre ei, un piteștean în vârstă de 28 de ani, conducea cu 109 kilometri pe oră, iar celălalt, din comuna argeșeană Izvoru, tot de 28 de ani, circula cu 114 kilometri pe oră.

Fiecare a fost amendat de polițiștii rutieri piteșteni cu 1.305 lei. De asemenea, ambii au rămas fără permis de conducere.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Cei doi argeșeni au ajuns în aceeași situație ca Darius Vâlcov, și el lăsat fără permis și amendat tot ieri de polițiștii rutieri argeșeni. Consilierul premierului României a fost depistat conducând pe raza satului Cerbu al comunei Albota cu o viteză de 117 kilometri pe oră. Mai multe amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90