EcoMoto 930×122

isu argeș

ARGEȘENII PRIMESC MESAJE DE ALERTĂ

Argeșenii primesc mesaje de alertă. ,,În zilele de 20 şi 21 septembrie 2018 vor fi transmise mesaje de testare prin intermediul aplicaţiei RO-ALERT.

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

Pe data de 20 septembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (I.G.S.U.) va transmite un mesaj de avertizare valabil pentru întreg judeţul Argeș, iar pe 21 septembrie mesajul va viza localitățile Pitești, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești și Rucăr.”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Argeșenii au început să primească mesajele pe telefoanele lor mobile încă din această dimineaţă. Ei primesc o notificare însoţită de un sunet, având posibilitatea de a accepta sau refuza aplicaţia (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: Argeș. Și-a făcut praf și pulbere Mazda, într-un cap de pod!

,,Portalul www.ro-alert.ro este proiectat ca sursă completă de informare a populației și detaliază atât modul de difuzare a mesajelor de tip Cell Broadcast, cât și posibilitatea de configurare a telefoanelor mobile pentru a permite recepționarea mesajelor difuzate în situații de urgență.”, precizează ISU Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3