New Profesional Consult 930 x 122

caravana vaccinării

Argeșenii s-au vaccinat cu miile în prima zi de weekend

Conform datelor furnizate de Instituția Prefectului, 224 de argeșeni au fost imunizați în prima zi a Caravanei vaccinării, în Pitești.

Citiți și: Medici argeșeni de renume răspund la întrebările oamenilor despre vaccinare

În această dimineață, echipele mobile de vaccinare au revenit în Piața Primăriei. Până diseară, la ora 20:00 sunt disponibile două fluxuri de vaccinare, unul cu Pfizer și unul cu Johnson&Johnson.

Caravana vaccinării #Oamenicamine este și astăzi instalată, iar specialiștii vor răspunde la întrebările oamenilor despre vaccin între orele 11:00 -17:00.

Reamintim faptul că, la deschiderea oficială, care a avut loc ieri, un cetățean a luat cuvântul și i-a adresat prefectului de Argeș, Radu Perianu, o serie de întrebări referitoare la utilitatea certificatului verde. Subiectul pe larg, AICI – Prefectul luat la întrebări de un bărbat: „La ce ajută certificatul verde?! Pot fi bombă biologică!”

În județul Argeș, sâmbătă s-au vaccinat, în total, la toate centrele, 2585 de persoane, 613 cu doza a treia.

„Vă așteptăm la Caravana vaccinării!”, este mesajul transmis de Prefectură.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3