New Profesional Consult 930 x 122

cod galben

Cum se circulă pe drumurile din județ. DN7, închis pentru două ore

UPDATE: „Pentru următoarele două ore (nr. începând cu 10.40), DN7,  în zona localității Morărești, va fi închis. Traficul a fost redirecționat către Curtea de Argeș până la rezolvarea situației tirului cu butelii răsturnat„, precizează Prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: Este atenționare de inundații. S-a emis cod galben

 

Județul Argeș este, până la ora 14, sub avertizarea COD GALBEN de ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului, emisă ieri de ANM.

Citiți și: Nordul județului Argeș, sub cod galben de vreme rea

 

„În acest moment nu sunt probleme pe drumurile naționale și județene din Argeș. Echipajele au lucrat toată noaptea, iar în această dimineață au luat-o de la capăt. Se eliberează carosabilul de crengi și arbori căzuți pe drumul de la Cornul Vânătorului spre Băbana”, precizează prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

 

ACTUALIZARE
I
NFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 10 ianuarie, ora 10:00 – 13 ianuarie, ora 10:00
Fenomene vizate: precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ
; polei
Zone afectate: conform textului

      În intervalul menționat, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 15…30 l/mp.
Temporar va ninge și se va depune strat de zăpadă, local consistent, iar în sudul Câmpiei Române, Bărăgan și Dobrogea vor fi și intervale cu lapoviță și ploaie și se va forma polei.

      NotăÎn a doua parte a săptămânii viitoare, vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Local și temporar va mai ninge.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Interval de valabilitate: 10 ianuarie, ora 18:00 – 11 ianuarie, ora 14:00
Fenomene vizate
: ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului
Zone afectate: conform textului și hărții

      În cursul nopții de duminică spre luni (10/11 ianuarie), însudul Banatului, Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, precum și în Munții Banatului și în zona Carpaților Meridionali, iar în prima parte a zilei de luni (11 ianuarie) mai ales în Muntenia și zona Carpaților de Curbură vor predomina ninsorile, moderate și însemnate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă, ce va depăși local 10…20 cm și izolat 30…40 cm.
Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 45…55 km/h în regiunile sudice și de 60…70 km/h în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, temporar viscolind ninsoarea.

Foto: descriptiv

 

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90