930×122 CAPRA 5

draghici

rable

ARGEŞUL, ÎN TOP 3 LA PROGRAMUL „RABLA”

Adrian Gearap, şeful Administraţiei Fondului Naţional pentru Mediu, a fost astăzi în Argeş, el susţinând şi o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean.

Citiți și: Vrei să îți cumperi o mașină? Lovitură puternică

Cu această ocazie, Gearap a anunțat că toate tichetele aferente programului „Rabla” 2014 au fost rezervate. Este vorba de 17.000 de tichete electronice pentru persoanele fizice şi de peste 3.000 pentru persoanele juridice, fiind pentru prima oară când numărul cererilor de tichete pentru persoanele juridice depăşeşte numărul de tichete alocate.

Judeţul Argeş se află pe unul dintre primele trei locuri din punct de vedere al maşinilor noi vândute prin programul respectiv: 852 de maşini, în condiţiile în care au fost date spre casare 900 de autovehicule.

Citiți și: Dacia rupe TOP-urile

Deputatul PSD Mircea Drăghici, care l-a însoţit în Piteşti pe Adrian Gearap, a precizat că jumătate dintre tichetele alocate au fost folosite pentru achiziţionarea de maşini Dacia. Drăghici a adăugat că vânzările pe plan intern ale companiei din Mioveni au crescut în acest an cu 23% și datorită programului „Rabla”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90