930×122 CAPRA 5

angajări

Armata face din nou angajări! Salariul este de peste 4.000 de lei

Armata face din nou angajări! Salariul este de peste 4.000 de lei

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Ministerul Apărării Naționale recrutează candidați pentru ocuparea a 1.695 de posturi de soldat/gradat profesionist – seria suplimentară 2022.

Potrivit Observator, cel mai mare salariu al unui soldat profesionist sau gradat pe anul 2022 a fost de 4.085 lei net.

Citiți și: Angajări masive la cel mai mare spital din Argeș!

Cei interesați se pot înscrie până la data de 24 octombrie 2022 și să se adreseze pentru oferta completă, detalii și înscriere, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțin cu domiciliul.

Condițiile minime de recrutare sunt următoarele:

– cetățenie română și domiciliul stabil în România

– vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire

– absolvirea cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare (minimul 10 clase)

– numai pentru arma „auto” și/sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”: – să posede permis de conducere auto valabil, categoriile B și C.

Selecția candidaților se va desfășura în perioada 26 septembrie – 11 noiembrie.

Foto descriptiv: Giurgiuveanu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Marius spune:

    4000 lei sunt minciuni
    Salariul net este situat intre 2600-3400 lei, in funcție de vechimea în muncă si sporuri.
    Majoritatea au intre 2800-3200 lei.

  • Emil spune:

    O sa vedeți 4000 când o zbura porcul,2300 este salariul și 1000 norma de hrană care jumătate o cheltui la unitate cu masa, fugiți că este un sistem din care nu merita sa faceți parte.

  • Mihai spune:

    Așa este ,plus că orele suplimentare ne se plătesc se dau libere….etc etc

  • Avram Razvan spune:

    Tocmai din această cauză pleacă lumea din sistemul militar, fiindcă sunt informați total greșit și au anumite așteptări și când intră in sistem și văd care sunt condițiile cu adevărat incep să își de-a demisia în masă. Dacă erau salariile așa bune, ar fi fost pline unitățile de personal, nu goale cum sunt acum, ca nu mai sunt incadrate nici măcar 50% din capacitatea totală.

  • Rezervistul spune:

    Minciuni gogonate D nul Dâncu să le spună înainte celor dornici de armată că după o viață plină de privațiuni cu solda cuprinsă între 2500-3500 lei net statul român nu garantează pensie militara ci este posibil să o taie de tot sau în cel mai bun caz s o înghețe cum este acum din 2017 grație d nului Ghinea și acoliților Olguța Vasilescu, Boc care nu au iubit niciodată armata și tot ceea ce reprezintă ea pt Romania Asta să le spună înainte să semneze…. băieții

  • Gigel spune:

    Zice bine Marius,la ce sume apar aici vorbim deja de ofiteri.

  • Alex spune:

    Ce dracu spuneți acolo,nu mai dezinformați tinerii care vor sa vina in armată română. Măi băieți care va bate gândul să vă angajați în armată,va spun eu că salariu este mult mai mic și pe lângă asta o sa aveți și foarte multe îndatoriri și obligații așa că nu mai puneți botul la ce spun unii pe aici.

  • Rezervistul spune:

    În ceea ce privește angajările in poliție pt implementarea progr de brățări electronice pt cei care au probleme cu legea…. Aveți impresia că odată ce ați intrat în sistem ofițer sau subof veți face doar lucrul acesta? Sunteți funcționar cu statut special cu oblig aproape de militari Primiți ordin să faci și ăia și ailaltă chiar daca nu-ți convine toată cariera Apoi după ani și ani…care mai rezistă și nu pleacă vine pensia…dar statul zice :Cred că nu ți-o mai dam că PNRR ul spune că e nesimțită…

  • George spune:

    Soldații si caporalii pot lua peste 4000 de lei cu banii din misiune și cu chiria ! În nici un caz altfel !
    Un soldat primește între 2900 și 3000 de lei net !
    Nu mai dezinformați!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90