pizzeria sapori  930 122

info trafic

Asta-i România! Polițist filmat când ajută SINGUR un șofer cu mașina stricată

Asta-i România! Polițist filmat când ajută SINGUR un șofer cu mașina stricată

Citiți și: Sancțiuni de până la 10.000 de lei pentru șoferii care fac asta!

Pe grupul de Facebook Info Trafic Pitesti  au apărut imagini video cu un polițist local din Bascov care a ajutat un șofer căruia i s-a defectat mașina.

Acesta a fost filmat împingând singur mașina până la o parcare, fără ajutor din partea altor participanți la trafic, care-și vedeau de drum ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citiți și: Gestul care te poate lăsa fără permis!

În videoclip se poate observa polițistul care împinge cu efort mașina stricată către cea mai apropiată parcare.

 

Însă… fără să primească ajutor de la ceilalți participanți la trafic.

Acest act de bunăvoință intră puternic în contrast cu indiferența generală și lipsă de solidaritate și empatie de care dau dovadă ceilalți șoferi.

Asta-i România! Polițist filmat când ajută SINGUR un șofer cu mașina stricată

Imaginile s-au viralizat, iar internauții au reacționat imediat, criticând aspru ceilalți participanți la trafic și societatea, în general.

Autorul postării a remarcat că, în ciuda decorării festive a caselor pentru Crăciun, spiritul de solidaritate pare să lipsească total.

Citește și: Pitești. Alertă! Urgență majoră în Prundu

Multe persoane au lăudat acțiunea polițistului, considerând-o un exemplu de urmat, în timp ce altele au criticat pasivitatea și lipsa de empatie a celorlalți șoferi.

Imagini: Facebook/Info Trafic Pitesti

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3