Donaris 930 x 122

facebook

ATENȚIE, E „ȚEAPĂ”! SEPHORA AVERTIZEAZĂ

Atenție, e „țeapă”! Sephora avertizează. Pe reţelele de socializare circulă un anunţ fals: ,,Sephora oferă vouchere de 500 € la 1 Euro tuturor! Pentru că a împlinit 12 ani de la primul magazin deschis! Ia voucherele de aici – (1 voucher) pentru fiecare utilizator!” Campania de tip spam este vehiculată în special pe Facebook.

Citiți și: SMS-ul care te lasă fără bani în cont. Poliția avertizează

Cei care dau click dorind să acceseze pagina respectivă ajung la pasul în care trebuie să achite cu cardul de credit suma de 1 euro, distribuindu-le automat postarea şi prietenilor din listă.

Aşa arată postarea unei persoane păcălite: prezintă o imagine cu produse Sephora şi un mesaj cu ,,La mulţi ani şi mulţumesc Sephora!”, atrăgând astfel şi alţi utilizatori în capcană:

Citiți și: Se pune stop la interceptările prin aplicațiile de internet

Pagina oficială a brandului de cosmetice Sephora avertizează că este o înşelătorie: ,,Vă anunțăm că în rețelele sociale circulă o campanie de tip spam care creează confuzie în legătură cu marca Sephora.

Vă recomandăm să nu participați și să nu dați curs acestor acțiuni, care nu ne reprezintă. Toate campaniile Sephora valabile în acest moment sunt disponibile doar pe canalele de comunicare oficiale Sephora (…)

Compania Sephora nu are nicio legatură cu aceste acțiuni, nu le încurajează și se disociază total de ele (…)”.

Amintim că nu este primul caz de acest gen (alte exemple, AICI și AICI).

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90