New Profesional Consult 930 x 122

Altex

ATENȚIE, E ”ȚEAPĂ”! ALTEX AVERTIZEAZĂ

Atenție, e ”țeapă”! Altex avertizează. O nouă înșelătorie circulă pe rețelele de socializare. De această dată, este vorba despre o tentativă de fraudă care are în prim plan imaginea companiei de electrocasnice Altex.

Citiți și: Firme colosale, sancțiuni de aproape 25 milioane €

Concret, postarea care circulă pe Facebook susține că Altex le-ar oferi tuturor un iPhone X la prețul de 1 euro. Motivul invocat: Altex ar împlini 15 ani de la prima comandă. Utilizatorii Facebook ar fi urmat să deschidă link-ul respectiv, să completeze un mic chestionar, după care să distribuie postarea cu descrierea ”Mersi, Altex!”.

Iată cum arată postarea (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: AFACERI DE MILIARDE. 5 GIGANȚI DOMINĂ PIAȚA

Compania a cărei imagine a fost folosită a reacționat tot prin intermediul site-urilor de socializare. Altex își avertizează clienții: ”Atenție la fraude!

Altex vă recomandă să tratați cu precauție apelurile sau mesajele recepționate prin care sunteți anunțați că ați câștigat un premiu din partea noastră. Concursurile derulate de noi au, de fiecare dată, un regulament în care este specificată metoda de contactare a câștigătorilor (e-mail, Facebook sau apel telefonic).

Niciodată Altex nu vă va solicita să achitați vreo taxă, vreun impozit pe un posibil premiu câștigat. Toate taxele pentru premiile oferite sunt suportate de noi.

Vă rugăm, de asemenea, să reclamați astfel de tentative de fraudă la operatorul dumneavoastră de telefonie (fixă sau mobilă), cât și la Poliție.”, este mesajul postat de Altex pe pagina sa oficială de socializare.

Vă reamintim că nu este singura tentativă de fraudă din ultima vreme din mediul online (un alt exemplu, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90