EcoMoto 930×122

Altex

BANDA DE SPĂRGĂTORI DE LA AUCHAN BRADU, ARESTATĂ

Banda de spărgători de la Auchan Bradu, arestată. După cum v-am informat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 16 spre 17 decembrie 2016, un grup de indivizi a încercat să fure din centrul comercial Auchan Bradu. Indivizii au vrut să spargă magazinul Altex din incinta centrului comercial. Nu au reușit să își ducă planul la bun sfârșit și să fure, pentru că a pornit sistemul de alarmă al magazinului (detalii, AICI). Spărgătorii au fugit pe moment, dar ulterior au fost prinși, a anunțat cu puțin timp în urmă Poliția Argeș. Este vorba despre o bandă care acționase și în municipiul Constanța.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Ca urmare a cercetărilor făcute în cazul unei infracţiuni de furt, poliţtii municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat şi reţinut trei bărbaţi: unul în vârstă de 31 de ani din municipiul Medgidia, un altul de 30 de ani din localitatea Gura Cîlnăului – județul Buzău și un al treilea în vârstă de 48 de ani din localitatea Schitu – județul Olt.

Astfel, cei trei bărbați, în noaptea de 04/05.12.2016, ar fi forțat o uşă metalică de acces într-un supermarket din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras 150 de telefoane mobile. În noaptea de 16/17.12.2016, în baza datelor obţinute conform cărora suspecţii pregăteau comiterea unei fapte similare pe raza județului Argeș, polițiștii municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţti ai municipiului Braşov şi ai municipiului Piteşti, precum şi cu poliţti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a acestora, în timp ce încercau să pătrundă prin efracţie în incinta unui magazin din municipiul Piteşti. 

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Alături de cei trei a fost reținut şi un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Braşov. Cei patru bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţe şi introduşi în arestul Poliţiei din Constanţa, urmând ca pe data de 18.12.2016 să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.”, precizează Poliția Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90