Donaris 930 x 122

furnizare

Atenție! Gaze oprite la Pitești

Gaze oprite la Pitești. Distrigaz Sud Reţele anunță că efectuează unele lucrări programate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale.

Citiți și: Apare o nouă taxă! Toți vom plăti!

În acest sens, Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea astăzi a alimentării cu gaze naturale în Pitești la consumatorii casnici şi non-casnici pentru modernizarea reţelei de distribuţie pentru clienții de pe Frații Golești (până la ora 12:00) și de pe strada Doamna Bălașa (de la ora 12:00 la ora 15:00).

Cetățenii trebuie să nu lase instalațiile de gaze deschise pentru evita orice incident nedorit. Clienții pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281 pentru orice problemă.

Citiți și: Anunț extrem de important de la Apă Canal!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90