New Profesional Consult 930 x 122

alarmă

ATENŢIE! HOŢII DAU TÂRCOALE!

Atenţie! Hoţii dau târcoale! În fiecare an, de sărbători, Moșul vine în casele oamenilor pe căi nebănuite, aducând cu sine bucuriile specifice sărbătorii și cadouri celor mici.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Poliţiştii argeşeni atrag atenţia că, tot în mod nebănuit, infractorii reușesc uneori să pătrundă în case cu acceptul locatarilor, „pentru a-și lua cadouri de la persoanele care le permit accesul. Se întâmplă ca aşa-zişii binevoitori să ascundă intenţii infracţionale”. Este vorba despre falşi electricieni, instalatori, gunoieri etc., ba chiar falşi colindători.

„Vorbiți-le și rudelor mai în vârstă despre această metodă, acestea fiind victimele preferate ale escrocilor, întrucât sunt vulnerabile și mai ușor de impresionat emoțional. În continuare, polițiștii Inspectoratului de Poliție Argeș sunt la datorie pentru ca sărbătoarea bucuriei, a credinței și a iubirii aproapelui să o puteți petrece în liniște alături de cei dragi.”, afirmă reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90