EcoMoto 930×122

ceata

Atenție în trafic! Condiții dificile de circulație pe autostradă! Ce zone mai sunt vizate

Atenție în trafic! Condiții dificile de circulație pe autostradă! Ce zone mai sunt vizate

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții dificile în această dimineață.

Este de asemenea semnalată ceață în multe județe ale țării, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Sunt vizate mai multe drumuri din județele: Argeș, Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Neamț, Prahova, Suceava, Teleorman și Vrancea.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrăzile A1 București-Pitești (km. 12-36) și A2 București-Constanța (km. 10-85).

Atenție în trafic! Condiții dificile de circulație pe autostradă! Ce zone mai sunt vizate

În zonele menționate, vizibilitatea este în general peste 300 de metri.

În condiții de ceață se circulă și pe tot tronsonul autostrăzii A3 București-Ploiești, cu vizibilitate sub 100 de metri.

,,Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, sfătuim conducătorii auto să folosească, pe lângă sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață, să ruleze cu atenție sporită și viteză redusă, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să se asigure temeinic înainte de schimbarea direcției și să evite manevrele riscante!”, recomandă polițiștii.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90