930 x122 grota rece

Apă Canal 2000 S.A

Atenție! Piteșteni care rămân fără apă

Atenție! Piteșteni care rămân fără apă

Citiți și: Argeș: Apă Canal, anunț de ultim moment!

Mai mulți piteșteni vor rămâne fără apă mâine, 15 februarie, între orele 09.13.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe strada Depozitelor.

Citiți și: Faceți-vă rezerve: Rămâneți fără apă!

Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia de lucrări în cadrul proiectului:

Extinderea reţelelor de apă şi canalizare menajeră str. Depozitelor – Colonia ACH, municipiul Piteşti, jud. Argeş“.

Detalii, AICI:

Atenție! Piteșteni care rămân fără apă

,,Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.”, se arată în comunicat.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA