930×122 CAPRA 5

furt combustibil

Atenție, piteșteni! Se fură benzina din rezervoare!

Atenție, piteșteni! Se fură benzina din rezervoare!

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Scenariu de filme azi noapte, în cartierul Trivale din Pitești!

Două persoane au fost surprinse de un cetățean încercând să fure combustibil de la un autoturism parcat pe strada Bradului.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

Observând că au fost văzuți, cei doi au părăsit locul și au abandonat mașina cu care se deplasau, lăsând cheile în contact.

Cetățeanul a sunat la sediul Poliției Locale și, mai multe patrule de agenți, cu sprijinul polițiștilor Secției 3, au reușit să-i depisteze, într-un final, pe cei doi făptași.

,,În cursul nopţii trecute, mai exact orele 02.00, la dispeceratul Poliției Locale s-a primit un apel de la un cetăţean, cum că în parcarea blocului P1 de pe strada Bradului din Trivale, două persoane încearcă să sustragă combustibilul de la un autoturism aflat parcat.

Citește și: Argeș. Cine ar fi crezut? În Argeș, drum regal

Reclamantul a mai spus că a ieşit la cei doi, aceştia părăsind locul, dar au și abandonat autoturismul cu care se deplasau, o Skoda cu numere de Argeş, lăsând inclusiv cheile în contact.

În scurt timp, două echipaje au sosit în zona mai sus amintită, reclamantul furnizând şi datele necesare pentru identificarea celor doi.

Atenție, piteșteni! Se fură benzina din rezervoare!

A fost anunțată şi Secţia 3 şi, împreună cu toate echipajele Poliției Locale aflate în serviciu , au început căutarea suspecţilor.

La ora 02 47, doua patrule din cadrul Poliției Locale, au anunţat că cei doi suspecţi au fost prinşi.

După procedură de identificare, s a stabilit ca ambii având 23 de ani, domiciliaţi în Buzoești respectiv Oarja.

Cei doi au fost predaţi Secţiei 3 pentru continuarea cercetărilor”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Zaha spune:

    Respectuos va rog sa vizitați. seara cartierul Trivale parcarea. de pe calea Drăgășani. Zona biserica SF.Andrei. bl 43 Deși sunt montate iluminat stradal si pietonal (spre parcare) cele din urma au fost oprite ieri. Dul Primar Inteligent Gentea ar fi dat dispoziție sa înlocuiască si sa oprească iluminatul înspre bloc parcare! Nu A ȚINUT CONT. CA ESTE CAP DE LINIE LA MAXI TAXI ! Vin oamenii si își fac NECESITATILE la geamul locatarilor. si printre masini

  • Ionuț spune:

    Și pe strada Gheorghe Șincai Nr 20 au furat benzina din rezervorul unei mașini.

  • Micu Cristian. spune:

    Acum 3 săptămâni mi-a furat și mi-e benzina din mașina. Parcare Eugen Lovinescu Bl 79 ,80.Bușon rezervor pus de formă???Păcat că nu am fost la Poliție să depun plîngere???

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3