New Profesional Consult 930 x 122

arme

Atenție! Polițiștii, la arme!

Atenție! Polițiștii, la arme!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Polițiștii argeșeni au efectuat percheziții domiciliare, în Pitești și Mărăcineni, la locuințele a trei persoane.

Aceștia au descoperit că suspecții dețineau mai multe tipuri de arme neletale, fără a avea autorizație.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Armele identificate au fost ridicate, iar polițiștii continuă cercetările.

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,Trei arme neletale, supuse autorizării, și muniția aferentă acestora au fost confiscate de polițiștii argeșeni, în urma unor percheziții desfășurate, în dimineața zilei de 28 iunie a.c., într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Atenție! Polițiștii, la arme!

La data de 28 iunie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat două percheziții domiciliare, în localitățile Pitești și Mărăcineni, la locuințele a trei persoane, care ar fi achiziționat, prin intermediul unei platforme online, mai multe tipuri de arme neletale, supuse autorizării, pe care le dețineau, fără a avea acest drept.

Citește și: Ultima oră! Persoană atacată de urs, în Argeș

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o pușcă și două pistoale, de tir sportiv, calibrul 4,5 mm, supuse autorizării și aproximativ 500 de elemente de muniție aferentă.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.„, transmit autoritățile.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90