930X122 MAIA

a1

Atenție, șoferi! Anunțul a fost făcut de dimineață

Atenție, șoferi! Anunțul a fost făcut de dimineață

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Citiți și: Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

Având în vedere că în mai multe zone traficul se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed (de ploaie), autoritățile le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

În plus, șoferii  „trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, conform sursei citate.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90