930×122 CAPRA 5

acciza

ATENȚIE, ȘOFERI! CÂND CREȘTE ACCIZA LA CARBURANȚI

Șoferi, atenție! Când crește acciza la carburanți. Potrivit unui proiect de ordonantță de modificare a Codului Fiscal, accizele vor crește cu 22% pentru benzină și cu 14% pentru motorină.

Citiți și: Surpriză la stațiile de carburanți!

Modificările vor intra în vigoare de la 1 septembrie 2017, potrivit proiectului de ordonanță de modificare a Codului Fiscal, scrie wall-street.ro.

Ministerul Finanțelor propune astfel revenirea accizelor la carburanți exact la nivelul din 2016, când era în vigoare supraacciza de 7 eurocenți pe litrul de carburanți introdusă de guvernul PSD condus de Victor Ponta în 2014.

Citiți și: Șoc la benzinărie! Prețul a luat-o razna

Creșterea accizelor pe carburanți nu era precizată în niciuna dintre variantele programului de guvernare al coaliției PSD-ALDE.

Potrivit ultimei variante a Codului Fiscal în vigoare, nivelul accizelor trebuia să rămână neschimbat până în 2020. (Sursă: wall-street.ro., Tilul și editare: ePitești, Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA