SMART KIDS 930X122

avertizare meteo

Atenție, șoferi! Ceață pe drumurile din Argeș

Este ceață în această dimineață pe mai multe artere rutiere din țară, inclusiv din Argeș.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, marți dimineața (ora 06:50), ceața afecta vizibilitatea în trafic sub 100-150 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzilor A1 București-Pitești.

De asemenea, pentru județul Argeș, ANM a emis o avertizare cod galben de ceață care este în vigoare până la ora 09.00.

Citiți și: Alertă meteo imediată: Meteorologii avertizează! Pericol!

Vizată este zona joasă a județului.

„Se vor semnala: local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.”, transmite ANM.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, iar  înainte de a porni în călătorie, să se intereseze cu privire la starea părții carosabile, să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă și să reducă viteza, folosind frâna de motor.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3