New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

ANM a emis o avertizare cod galben care vizează fenomene de ninsori și viscol.

Totodată vor fi ploi intensificate în diverse regiuni ale României.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Avertizarea este în vigoare începând de astăzi, de la ora 10:00.  

Aceasta va dura până mâine dimineață, la ora 05:00.

Zonele afectate includ regiuni din Banat, sudul Crișanei, și Carpații Meridionali, unde vântul va sufla cu intensități de 55…65 km/h.

Pe crestele montane, rafalele vor depăși temporar 80…90 km/h.

Tânăr din Argeș, drogat, era să omoare un polițist!

Aceste condiții vor conduce la vizibilitate scăzută și dificultăți de deplasare, atât pentru vehicule, cât și pentru pietoni.

În Munții Banatului și în Carpații Meridionali, precipitațiile vor lua forma ploii, acumulând între 20…25 l/mp, iar în zone izolate peste 30 l/mp.

La altitudini mai mari de 1700 de metri în Carpații Meridionali, în special pe timpul nopții, se vor înregistra ninsori abundente.

Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

Se va forma strat consistent de zăpadă și condiții de viscol ce vor îngreuna și mai mult condițiile de trafic și de desfășurare a activităților în aer liber.

ANM a emis, de asemenea, o informare de vânt și ploi, care va fi valabilă de mâine, 12 martie, ora 05:00, până miercuri, 13 martie, ora 10:00.

În acest interval, jumătatea de est a țării va fi afectată de precipitații moderate cantitativ și de intensificări ale vântului, cu rafale de 45…55 km/h.

Locuitorii din zonele menționate sunt sfătuiți să ia măsuri de precauție, să evite deplasările inutile și să urmărească cu atenție actualizările meteorologice.

Autoritățile locale sunt, de asemenea, în alertă pentru a interveni acolo unde condițiile meteorologice vor cauza probleme.

Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90