930 x122 grota rece

drum închis

Atenție șoferi! Drum județean închis

Mâine, 25 mai 2022, între orele 08.00 – 15.00, circulația pe strada Cavalerului din orașul Ștefănești va fi închisă, pentru efectuarea unor lucrări la linia de cale ferată.

Citiți și: Pitești. Este HAOS! Cu toate că nu s-a anunțat nimic, un sens este ÎNCHIS circulației

Drumul județean 741, pe tronsonul cuprins între km. 0-000 – km.1+450 (strada Cavalerului din localitatea Ștefănești), va fi închis circulației, în intervalul orar 08.00-15.00, pentru efectuarea de lucrări urgente la linia de cale ferată.

Pentru prevenirea oricăror evenimente negative și fluidizarea traficului, IPJ Argeș recomandă următoarea rută ocolitoare: DN 7-strada Aleea I.C.H.V. – strada Coasta Câmpului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Circulație restricționata lângă Pitești

Recomandări privind circulația:

– în condiții de trafic aglomerat sau la drum întins, păstrați o distanță de siguranță mai mare față de autovehiculul care circulă înaintea dvs.;

– respectați limitele legale de viteză, atât în localități cât și în afara acestora;

– nu vă angajați în depășiri riscante;

– asigurați-vă temeinic înainte de orice schimbare a direcției de mers;

– nu uitați de politețea rutieră și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe site-ul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic.

„Vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum. Vă dorim să ajungeți cu bine la destinație!”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: Stirile Kanal D

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA