Donaris 930 x 122

balea lac

AU PLECAT LA BÂLEA LAC, DEȘI DRUMUL ERA ÎNCHIS. CE AMENZI AU PRIMIT

În primul weekend de relaxare, poliţiştii Secţiei Rurale Albeştii de Argeş au acţionat în zona montană, pentru respectarea prevederilor specifice stării de alertă, emise ca urmare a recomandărilor medicale, în scopul limitării răspândirii coronavirusului, dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, asigurarea ordinii și liniștii publice şi prevenirea faptelor contra patrimoniului.

Citiți și: Alertă la Bâlea! Intervenție de urgență pentru salvarea unui copil și a mai multor persoane

Amenzi

Oamenii legii au depistat trei conducători auto, dintre care doi tineri, de 24 de ani, din Sîngeorgiu de Mureș, județul Mureș, respectiv 25 de ani, din Roman, județul Neamț, precum și un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care au pătruns pe sectorul de drum închis circulației publice, cuprins între km.104 de pe DN 7C și Tunelul Bâlea Lac, nerespectând semnificația indicatorului ,,Accesul interzis”.

Citiți și: Pitești. Drum intens circulat, închis!

Cei în cauză au fost sancţionaţi conform OUG 195/2002R, privind circulaţia pe drumurile publice, cu amenzi în valoare totală de 1740 de lei.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90