Donaris 930 x 122

circulație închisă

Atenție, șoferi! Se închide circulația pe cel mai tranzitat drum

Atenție, șoferi! Se închide circulația pe cel mai tranzitat drum

Citiți și: Accident LIVE, lângă Pitești! Imagini video GRAVE!

În cursul zilei de astăzi, circulația rutieră se va închide în reprize pe DN 7, anunță Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

,,În intervalul orar 08.00 – 18.00, pe DN 7, între kilometrii 209-211, pe raza localităților Brezoi și Corbu, județul Vâlcea, circulația rutieră se va închide în reprize de câte 20 de minute, fiind dirijată de piloți de circulație, pentru a permite efectuarea unor lucrări la partea carosabilă.”

Citiți și: Cea mai periculoasă șosea, dar și alt drum din țară, măsuri importante

Tot astăzi, în intervalul ora 08.00 – 18.00, pe DN 7A, între kilometrii  35+500 metri – 36 și 51–52+500 metri, în extravilanul localității Voineasa, județul Vâlcea, traficul va fi închis în reprize de câte 20 de minute.

Măsura este necesară pentru efectuarea unor lucrări la acostamentul părții carosabile, precum și la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulației.

Atenție, șoferi! Se închide circulația pe cel mai tranzitat drum

De asemenea, pe DN 67B, pe tronsonul kilometric 49 – 51, pe raza localităților Obislavu și Grădiștea, județul Vâlcea, în intervalul orar 20.00 – 06.00, circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale.

Măsura este necesară pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

Traficul va fi dirijat de piloți de circulație.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu viteză redusă în aceste zone cu lucrări, să respecte indicațiile piloților de circulație, evitând efectuarea manevrelor periculoase, de depășire a coloanelor de autovehicule.

Foto: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90