930×122 CAPRA 5

bonificație

Atenție, șoferi! Vi se pregătește ceva

Atenție, șoferi! Vi se pregătește ceva

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Anumiți șoferi din România vor putea beneficia de asigurare RCA mai ieftină. Acest lucru ar urma să fie valabil timp de 3 ani chiar dacă își schimbă mașina. Măsura este prevăzută într-un proiect legislativ al senatorului USR Cristi Berea

„Sistemul bonus-malus este un mecanism prin care şoferii prudenţi şi disciplinaţi primesc o reducere de preţ pentru asigurarea RCA. Raţiunea acordării acestui beneficiu nu are legătură cu autovehiculul deţinut, ci cu aptitudinile de a şofa şi cu prudenţa în trafic

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

. Astfel, acesta nu ar trebui retras în momentul în care se schimbă vehiculul. Un şofer este disciplinat, atent şi precaut indiferent de maşina pe care o conduce, iar comportamentul responsabil trebuie încurajat şi răsplătit”, se arată într-un comunicat de presă, citat de Șoferi din România.

În prezent, bonificaţia obţinută de şoferi prin sistemul bonus-malus este anulată în momentul în care îşi schimbă autovehiculul. Astfel, dacă această inițiativă va fi adoptată, șoferii atenți în trafic vor putea beneficia de preţuri mai mici la asigurarea RCA, timp de 3 ani, susţine USR.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90