Donaris 930 x 122

colibasi

ATENȚIE! TRAFIC RESTRICȚIONAT AZI ÎN ARGEȘ

Atenție! Trafic restricționat azi în Argeș. Poliția Argeș informează că astăzi, în intervalul orar 9-17, se vor institui restricții de trafic pe:

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

– DN 73 D – de la intersecția cu DN 73 (Maracineni), până la intersecția cu strada Valea Neagră din orașul Mioveni (cartier Colibași)

– DJ 741 din orașul Stefanești, de la intersecția cu DC 79, până la intersecția cu DN 73 D în orașul Mioveni, cartier Colibași.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

„Le recomandăm conducatorilor auto să respecte indicatiile politistilor si sa dea dovada de calm si respect pentru ceilalti participanti la trafic”.

Restricțiile vor fi instituite pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare în zona noului sens giratoriu din Colibași.

Șoferii vor avea următoarele rute ocolitoare, potrivit Primăriei Mioveni:

– Conducătorii auto din cartierul Mioveni care părăsesc orașul vor folosi ieșirea de pe Bulevardul I.C.Brătianu (Bemo) și breteaua de centură suspendată DN73E.

– Conducătorii auto care vin pe DN73 spre Mioveni dinspre Pitești sau Mărăcineni vor folosi breteaua de centură suspendată DN73E,

– Conducătorii auto care vin pe dinspre Ștefănești spre Mioveni vor folosi DN 73 și breteaua de centură suspendată DN73E, deoarece DJ 741 (Gheorman) este blocat la intrarea în Colibași.

– Conducătorii auto din Făget vor utiliza doar DJ 741 (Gheormanu).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3