Donaris 930 x 122

dna

EXCLUSIV! ATMOSFERĂ DE GROAZĂ LA PRIMĂRIE: O ANGAJATĂ A LEȘINAT

Percheziţiile DNA la Primăria Piteşti nu s-au încheiat nici la această oră. Conform unor surse din instituţie, vizate sunt doar biroul primarului Tudor Pendiuc şi cel al viceprimarului Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Deocamdată procurorii lucrează în biroul primarului, iar biroul viceprimarului Ionică a fost sigilat. Din acest motiv viceprimarul a stat fie pe holuri, fie în biroul celuilalt viceprimar, Laurenţiu Zidaru. După ce vor termina cu biroul lui Pendiuc procurorii se vor muta la Ionică. Surse apropiate anchetatorilor afirmă că vor fi audiaţi în curând la DNA Bucureşti (acolo unde se află deja primarul Pendiuc) şi alţi oameni din Primărie, fiind vehiculate în acest sens numele viceprimarului Cornel Ionică şi al secretarului Iosiv Cerbureanu.

În prezent cu publicul se lucrează numai la biroul de impozite şi taxe. În restul instituţiei oricine intră în clădire trebuie să prezinte un act de identitate şi să spună clar scopul vizitei. Activitatea în instituţie este, practic, paralizată. „O să fac o cerere să nu mai fiu plătit pentru ziua de astăzi, fiindcă nu ştiu pentru ce am venit la serviciu.”, ne-a spus, glumind amar, un angajat al Primăriei.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Nu a fost de glumă, însă, pentru o femeie de serviciu, căreia i s-a făcut rău şi a leşinat de dimineaţă, în jurul orei 6, când s-a trezit nas în nas cu „mascaţii”. A fost chemată ambulanţa, iar medicul le-a cerut „mascaţilor” să renunţe la cagule, pentru că se află într-o instituţie publică. Femeia se simte bine acum şi nu a fost nevoie să meargă la spital.

Vă reamintim că la DNA Bucureşti se mai află primarul Tudor Pendiuc, fiica cea mare a acestuia, Emanuela Pendiuc, precum şi omul de afaceri Valentin Vişoiu. Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, primarul Pendiuc ar fi suspectat că ar fi luat mită de la un om de afaceri în schimbul favorizării ilegale a semnării contractului dintre Publitrans (societate subordonată Consiliului Local Pitești) și firmele Girexim și CNCD. Conform aceleiași surse, o parte din mită ar fi constat într-un apartament într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, apartament care ar fi pe numele Emei Pendiuc. DNA încă nu a precizat exact acuzațiile.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90