Donaris 930 x 122

Pitesti

AU DAT RADARUL PESTE CAP ÎN PITEȘTI

Au dat radarul peste cap în Pitești. Doi șoferi au fost amendați ieri și au rămas fără permisele de conducere. Motivul? Polițiștii piteșteni i-au depistat conducând în oraș cu viteze care depășeau cu mult limita legală admisă în localitate (50 de kilometri pe oră).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Pe Calea București, autoturismul condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Crângurile (județul Dâmbovița) a fost înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 120 de kilometri pe oră.

Tot în Pitești, dar pe bulevardul Frații Golești, un alt autoturism a fost înregistrat de radar cu 111 kilometri pe oră. Mașina era condusă de un piteștean în vârstă de 21 de ani.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Fiecare dintre cei doi șoferi a fost amendat cu 1.305 lei. De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere ”în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile”, precizează Biroul de Presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3