accident

Au făcut accident lângă pompier. Din martor, s-a „transformat” în salvator

Astăzi, un pompier argeşean care se afla întâmplător fix lângă locul accidentului petrecut la Ştefăneşti (detalii, AICI) a intervenit prompt şi a acordat primul ajutor victimei.

Citiți și: Video: Accident grav în Argeş. O maşină a ricoşat într-un pieton, provocându-i o amputaţie

Cpt. Costache Bogdan (foto) a observat în zonă un nor dens de praf, iar autotrenul și autoturismul ieșite în afara părții carosabile.

Fără să vadă ce era în spatele prafului, și-a dat seama că era vorba de un accident rutier și s-a îndreptat repede spre locul evenimentului, unde a constatat faptul că, în incident au fost implicate un autoturism în care se afla un bărbat de 62 de ani, inert, și un cap tractor cu cisternă intrat într-un gard și un contor de gaze.

Citiți și: Pompierii ISU Argeş avertizează: „De la coşul de fum, poţi rămâne iarna-n drum!”

 

 

„Colegul nostru a anunțat producerea evenimentului pe numărul unic de urgență 112 și a asigurat măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor cu sprijinul participanților la trafic.

Victimă a fost doar șoferul autoturismului, cu care Bogdan a reușit să stabilească și să mențină un contact verbal, păstrându-l în stare de conștiență până la sosirea colegilor de la Garda de Intervenție Topoloveni.

Din fericire, bărbatul a fost extras și preluat de către echipajul SMURD, fiind transportat la spital conștient și prezentând câteva răni la nivelul capului”, a precizat ISU Argeş.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441