NOR CURIER 930X122

accident

Au făcut accident lângă pompier. Din martor, s-a „transformat” în salvator

Astăzi, un pompier argeşean care se afla întâmplător fix lângă locul accidentului petrecut la Ştefăneşti (detalii, AICI) a intervenit prompt şi a acordat primul ajutor victimei.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Cpt. Costache Bogdan (foto) a observat în zonă un nor dens de praf, iar autotrenul și autoturismul ieșite în afara părții carosabile.

Fără să vadă ce era în spatele prafului, și-a dat seama că era vorba de un accident rutier și s-a îndreptat repede spre locul evenimentului, unde a constatat faptul că, în incident au fost implicate un autoturism în care se afla un bărbat de 62 de ani, inert, și un cap tractor cu cisternă intrat într-un gard și un contor de gaze.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

 

 

„Colegul nostru a anunțat producerea evenimentului pe numărul unic de urgență 112 și a asigurat măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor cu sprijinul participanților la trafic.

Victimă a fost doar șoferul autoturismului, cu care Bogdan a reușit să stabilească și să mențină un contact verbal, păstrându-l în stare de conștiență până la sosirea colegilor de la Garda de Intervenție Topoloveni.

Din fericire, bărbatul a fost extras și preluat de către echipajul SMURD, fiind transportat la spital conștient și prezentând câteva răni la nivelul capului”, a precizat ISU Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90