Donaris 930 x 122

copil

AU ÎNCETAT PROTESTELE LA ŞCOALA „I.L. CARAGIALE”

Au încetat protestele la Şcoala „I.L. Caragiale”. După trei zile de proteste, situaţia de la Şcoala Generală „I.L. Caragiale” din Piteşti a fost detensionată, elevii clasei a VII-a B reintrând astăzi la ore.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Prefectul Cristian Soare a convocat ieri toţi factorii responsabili implicaţi în acest caz, iar după o analiză a tuturor informaţiilor legate de acest caz şi după consultarea părinţilor elevului s-a convenit ca acesta să efectueze în zilele următoare un consult medical de specialitate, urmând ca pe parcursul acestei perioade să beneficieze de scutire medicală de la orele de curs.

Numai după realizarea acestor investigaţii medicale, coroborate cu rezultatele evaluărilor psihologice, specialiştii vor putea stabili dacă elevul îşi va putea continua studiile în învăţământul de masă sau se va apela la o altă formă de învăţământ, respectiv învăţământul special sau învăţământul la domiciliu. Toate aceste decizii vor fi luate împreună cu părinţii elevului, informează Prefectura Argeş.

Citiți și: Breaking. Incredibil! Copilul căzut azi de la etaj a mai căzut și acum 3 ani!

„Situaţia a reintrat în normalitate. Sperăm să se menţină astfel şi în perioada următoare, după ce vor fi făcute investigaţiile necesare.”, ne-a declarat Alin Vlad, directorul Şcolii „I.L. Caragiale”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90