930 x122 grota rece

club

AU SCĂPAT CA PRIN URECHILE ACULUI DE INFERNUL DIN COLECTIV

Ştefan M., un student din Piteşti la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, a scăpat ca prin urechile acului de incendiul din clubul Colectiv din Capitală. Acelaşi noroc l-au avut alţi doi studenţi din Piteşti care învaţă în Bucureşti.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Ştefan M. era un obişnuit al clubului Colectiv. Aflat în anul I de studiu, tânărul ar fi vrut şi vineri, când a avut loc tragedia, să meargă în club, dar s-a răzgândit în ultimul moment deoarece i s-a făcut dor de casă. Aşa se face că a ales să vină în Piteşti în loc să meargă în club, ceea ce i-a salvat viaţa.

Alţi doi tineri studenţi din Piteşti, Ionuţ P. şi Valeriu N., aflaţi tot în primul an de studiu, au fost vineri seara în clubul care a luat foc. Cu puţin timp înainte de producerea tragediei, cei doi au plecat deoarece li s-a părut că berea e prea scumpă pentru posibilităţile lor, alegând să meargă în altă parte. Unul dintre ei şi-a sunat un prieten din Piteşti la puţin timp după ce a aflat de dezastrul din clubul bucureştean şi i-a spus, şocat, că s-ar fi putut afla printre victime.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

(Foto: Iconcert.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3