EcoMoto 930×122

autostrada

Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Noile aeroporturi, dar mai ales noile autostrăzi vor creşte competitivitatea economică a unor oraşe, care până acum au fost ocolite de investitori.

Sau nu şi-au atins potenţialul maxim în ceea ce priveşte atractivitatea atât faţă de cei care vor să dezvolte unităţi de producţie, cât şi faţă de turişti.

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

În premieră, în 2024, toate tronsoanele autostrăzii A1 Piteşti – Sibiu în con­strucţie sunt gata sau aproape gata.

Cum este cazul loturilor dinspre Sibiu şi cel până la Curtea de Argeş.

Autostrada Pitești-Sibiu, surpriză majoră!

Astfel, în premieră, în 2024 un nou oraş va fi conectat la infra­structura modernă.

Iar de la Bucureşti la Curtea de Argeş, drumul va putea fi parcurs în cel mult o oră şi jumătate.

În prezent, același drum este parcurs în două ore și jumătate.

Zona va atrage astfel mai mulţi turişti, devenind mult mai accesibil decât este în prezent.

Detalii, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

4 comentarii

  • Gh Olt3anu spune:

    Cu certitudine,orașul Curtea de Argeș va vedea o dezvoltare similară celei din perioada 1969- 1976 când au apărut marile investiții: Electroargeș,Piese radio,Porțelan,Bioproteine, apoi Transfăgărășanul . Salut perspicacitatea edililor orașului care este acum in faza finala de execuție a unui mare proiect de infrastructură( canalizare,transport electric urban,dtrăzi,trotuare,etc) ,facând astfel posibilă valorificarea deplină a conectării cu București( deocamdată) și apoi cu Ardealul prin Sibiu.

  • Ando22 spune:

    Edilii orașului chiar nu au nicio legătură cu construirea autostrăzii Pitești-Sibiu și conectarea orașului Curtea de Argeș la autostradă. Meritele aparțin Uniunii Europene care finanțează autostrada prin PNRR, Guvernului României prin Ministerul Transporturilor și bineînțeles constructorului.

  • Victor Toma spune:

    Este foarte important sa fie finalizate lucrările cât mai repede…….Mut Succes

  • Corneliu spune:

    aceasta autostrada trebuia făcută de când era Băsescu la transporturi ca ne intoxicase cu lozincile’ aici sunt banii d- voastra”. Urez succes constructorilor și o inaugurare cât mai rapida. în România ar fi trebuit sa se facă autostrăzi care sa lege Europa de Asia Mică și de Orientul Mijlociu. Am avea câștig foarte mare cu aceste autostrăzi de legatura( făcute cu gandire) nu cum sunt acum câte un petec de câțiva km. Și un lucru foarte important ce trebuie reținut: este vorba de construirea a încă o banda pe sens unde traficul este mai mare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90