930×122 CUMPANA 5

avalansa

Avalanșa de la Capra. Poliția a deschis dosar penal pentru înșelăciune

Poliția Argeș anunță că s-a deschis dosar penal pentru înșelăciune după ce, weekendul trecut, aproximativ 60 de persoane au rămas izolate la Cabana Capra, în urma unei avalanșe care a lovit puternic unitatea de cazare.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Problema este reprezentată de cum au reușit turiștii să ajungă la Cabana Capra din moment ce, teoretic DN 7C este închis în această perioadă a anului de la km 104. Cabana Capra este situată în zona km 106-107 al Transfăgărășanului.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Și-a pus numere false la Audi și mergea fără stres! A fost luat pe sus de polițiști!

„În continuarea verificărilor privind evenimentul care a avut loc în noaptea de 04 spre 05 februarie a.c., pe DN 7C, în zona unei unități de cazare turistică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș desfășoară cercetări într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, conform art. 244 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării conducătorilor autovehiculelor care au fost avariate ca urmare a producerii avalanșei, pentru eliberarea autorizațiilor de reparație auto și luarea măsurilor legale care se impun.

Până în prezent, a fost stabilită identitatea persoanelor care s-au aflat la unitatea de cazare turistică, și au fost identificate 14 autovehicule, însă până la emiterea prezentei comunicări nu a fost posibilă extragerea acestora, pentru constatarea avariilor și întocmirea documentelor legale.”

Video – Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, transmite:

 

Mai multe articole despre acest subiect, AICI ⬇️

Cabana Capra, lovită de o avalanșă puternică

Avalanșă în munții Argeșului! Zeci de adulți și copii, în pericol!

Imagini cu adulții și copiii salvați de pe munte!

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

New Profesional Consult 570×90