930 x122 grota rece

avansări

AVANSĂRI ÎN GRAD LA ISU ARGEȘ DE ZIUA PROTECȚIEI CIVILE

Avansări în grad la ISU Argeș de Ziua Protecției Civile. Mai multe activități s-au desfășurat astăzi la sediul din Pitești al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș pentru marcarea Zilei Protecției Civile din România.

Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

Cu această ocazie, mai multe cadre au fost avansate în grad înaintea expirării stagiului minim, astfel:

În gradul de colonel

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

– locotenent colonel Răzvan Stancu.

În gradul de locotenent colonel

– maior Nicolae Orlando Iordache.

În gradul de plutonier adjutant:

– plutonier major Daniel Cătălin Ciurea;

– plutonier major Cristian Laurențiu Vasile;

– plutonier major Octavian Constantin Dobra;

– plutonier major Constantin Cătălin Ghiorghe;

– plutonier major Anton-Sorin Drotianu.

De asemenea, în semn de recunoștință pentru curajul, devotamentul și operativitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate în cariera militară, la trecerea în rezervă plutonierul adjutant-șef Ioan Marius Ceru, de la Detașamentul de Pompieri Pitești, a primit o plachetă și o diplomă din partea conducerii Inspectoratului.

Numită şi „Arma Vieții, având ca deviză motto-ul ,,Cu viața mea apăr viața”, protecţia civilă îndeplineşte rolul profund umanitar pentru care a fost creată: apărarea populaţiei, a bunurilor materiale, a valorilor culturale şi a mediului ambiant în situaţii de război, calamităţi naturale şi catastrofe tehnologice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90