NOR CURIER 930X122

avarie

Avarie majoră la o conductă de apă din Piteşti

Azi, 07 iulie, Termo Calor anunță că a apărut pe circuitul primar de alimentare cu energie termică o avarie de o intensitate foarte mare la o conductă de apă.

Citiți și: ,,Nebunie” în Pitești!

„Din cauza apariției acestei avarii pe strada Papuceşti, în zona blocurilor 53 – 54, este necesar să fie oprită alimentarea cu energie termică a punctelor termice care asigură agentul termic pentru apă caldă a blocurilor din cartierul Trivale, alimentate din PT 608, PT 609, PT 612. Pentru remedierea acestei avarii este necesară înlocuirea unui tronson de ţeavă Dn 400 pe o lungime de 10 m şi a unui cot Dn 400.

Sistarea furnizării apei calde menajere are loc din 07.07.2021, ora 11:00, până joi, 08.07.2021, la ora 14:00, deoarece lucrarea este îngreunată de existenţa în zona canalului termic a unor reţele de apă rece, telecomunicaţii şi gaze.

Citiți și: Argeș. Avarie cu pagube! Apa le-a intrat în gospodării!

Precizăm că pe site-ul www.termopitesti.ro, la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de avarie, precum și despre ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.

Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților TERMO CALOR CONFORT S.A. din zona afectată și îi asigurăm că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după remedierea avariei apărute”, a transmis conducerea societăţii Termo Calor.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3