EcoMoto 930×122

cartiere

,,Avem proiecte numeroase printre care și reabilitarea bazei Aripi!”

,,Avem proiecte numeroase printre care și reabilitarea bazei Aripi!”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ieri, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a făcut o nouă vizită în cartierele orașului.

De această dată, edilul a dialogat cu asociațiile de proprietari din Craiovei și Războieni.

Citiți și: Pitești. Parcări supraterane în fiecare cartier!

În urma discuțiilor au fost descoperite mai multe probleme pe care Gentea dorește să le rezolve, în special reabilitarea la baza sportivă ,,Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Pitești.

Reamintim că în urmă cu o lună, edilul împreună cu reprezentanți ai Primăriei Pitești au făcut o vizită FULGER la fața locului pentru a vedea cum se prezintă situația.

În cele din urmă, văzând în ce condiții se antrenează tinerele talente ale sportului piteștean, edilul a promis că va reface, în decursul acestui an, două terenuri; pe cel de ciment și terenul de iarbă sintetică.

Primarul a declarat, cu mai multe ocazii, că va susține performanța și că o va finanța, lucru absolut necesar pentru ca micii sportivi să aibă condiții atunci când se antrenează.

Publicația noastră a relatat subiectul, pe larg, AICI: – Vizită FULGER și decizia MOMENTULUI! Se refac terenurile de la ,,Aripi” Pitești!

 

 

Iată ce proiecte mai are în vedere edilul:

,,Avem proiecte numeroase printre care și reabilitarea bazei Aripi!”

,,Echipa administrativă a ascultat astăzi asociațiile de proprietari din cartierele Craiovei și Războieni.

Avem proiecte numeroase și pentru această zonă: reabilitarea bazei <Aripi>, terenuri multifuncționale de sport, bloc de locuințe sociale, bloc de locuințe pentru tinerii specialiști, Centrul Multifuncțional (cu servicii din partea Direcției de Asistență Socială, aproape de recepție), reabilitare energetică pentru Colegiul Național <Alexandru Odobescu>, pentru Școala Gimnazială <Ion Minulescu>, respectiv pentru Liceul cu Program Sportiv <Viitorul>, dar și o sală modernă de sport pentru liceul sportivilor.

Iar enumerarea poate continua.

Împreună am ajuns la concluzia că întâlnirile permanente sunt cea mai bună metodă de a ne rezolva problemele din cartiere, pe zone.

Iar eu asta îmi doresc: să rezolvăm punctual, pe rând, fiecare solicitare.

Mă bucur că reluarea întâlnirilor cu asociațiile de proprietari a adus un feedback pozitiv!

Continuăm!

Ne vom consulta și vom dezbate public modul în care administrăm Piteștiul!”, transmite Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Gogu Stoica spune:

    Palavrageala multă și publicitate electorală, în rest absolut nimic , acestea sunt realizările primarului semafor în trei de mandat.
    Sa speram ca la alegerile din 2024 vom scăpa de aceste administrații incompetente și corupte care ruinat orașul Pitesti în ultimii 30 de ani.
    După Ionica rămas celebru pentru wc -ul de jumătate de milion dd euro, actualul primar este la fel de incompetent și pus pe capatuiala împreună cu gașca dd tip mafiot care la primul hop se va dezice de el , și va păți la fel ca Pendiuc… care atunci când a fost prins toți fugeau de el ca de ciuma, pentru ca astfel de oameni lipsiți de caracter și onoare fac parte din acest partid neocomunist.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3