EcoMoto 930×122

amenzi

Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Pe parcursul zilei de ieri, pompierii și reprezentanți ai Comisariatului Județean Argeș, din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, au desfășurat o serie de activități de informare preventivă pe raza judeţului.

Cetățenii au fost informați asupra efectelor dezastruoase pe care le au arderile necontrolate asupra mediului înconjurător.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Dar și asupra proprietăților care, în doar câteva clipe, se pot face scrum.

„Astfel, s-au efectuat misiuni de patrulare prin care s-au diseminat spotul audio și materiale informative ce vorbesc despre interzicerea arderilor de miriști și vegetație uscată, conform legislației în vigoare”, a transmis ISU Argeș.

Aceste fapte se sancționează cu amenzi aspre, mai precizează sursa citată:

-de la 7.500 lei până la 15.000 lei pentru persoanele fizice

Avertisment clar: Aveți grijă, luați amendă!

-de la 50.000 lei până la 100.000 lei pentru persoanele juridice.

„Activitățile desfășurate în colaborare cu reprezentanții Gărzii de Mediu au avut drept scop principal informarea preventivă a cetățenilor din localitățile Ștefănești, Călinești și Priboieni, pe timpul verificărilor în teren, pentru identificarea unor astfel de arderi, punându-se accent pe oprirea acestor practici în gospodării și pe terenuri virane.”, au mai comunicat pompierii argeșeni.

Foto: ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3