New Profesional Consult 930 x 122

anaf

Avertisment dur: banii dispar din cont imediat!

Avertisment dur: banii dispar din cont imediat!

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin care li se solicită să achite sume de bani.

„În caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”, se arată în mesajul respectiv

Citiți și: Românii care vor primi 700 de lei în plus la pensie!

Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, precizează ANAF, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.

„Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut. Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!”, este avertismentul ANAF

Foto: playtech.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3