New Profesional Consult 930 x 122

avertisment

Avertisment pentru șoferii care circulă pe ruta Câmpulung – Brașov!

Avertisment pentru șoferii care circulă pe ruta Câmpulung – Brașov!

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Pe șoselele din centrul țării aflate la mare altitudine se circulă în condiții de iarnă.

Utilajele Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov sunt la datorie, dar șoferii sunt avertizați să își echipeze corespunzător mașinile.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Se acționează în momentul de față inclusiv pe drumul național 73 pe traseul Câmpulung – Brașov (culoarul Rucăr – Bran).

Șoferii din alte părți ale României care vor să traverseze această zonă sau să petreacă sfârșitul de săptămână la munte trebuie să știe că, dacă vor merge cu mașina pe aici, trebuie să o echipeze cu cauciucuri de iarnă.

Avertisment pentru șoferii care circulă pe ruta Câmpulung – Brașov!

Având în vedere condițiile meteo, chiar și cu cauciucuri de iarnă se circulă în condiții foarte dificile, iar utilitarele și camioanele pot avea montate și lanțurile, pentru evitarea surprizelor neplăcute și pentru ca traficul să nu ajungă să fie complet blocat.

„Acționăm atât cu utilajele proprii, cât și cu cele închiriate pentru perioada de iarnă.

Avem toate structurile de osii și de transmisie de care drumurile au nevoie, avem autovehicule 4×4, 6×4, 8×4, 6×6, 8×8. Sunt utilaje aproape noi, cu maxim patru ani vechime, tocmai pentru a nu ne trezi că avem probleme și nu puteam face față”, a precizat Tudor Duțu, directorul executiv al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri DRDP Brașov.

Pentru că în acest weekend sunt valabile mai multe avertizări de cod portocaliu și galben care vizează ninsori abundente și viscol în mai multe zone ale țării, DRDP Brașov îi sfătuiește pe șoferi să nu plece la drum înainte de a avea mașinile pregătite pentru circulația în condiții de iarnă.

Detalii, AICI – Atenționare pentru șoferii care trec prin centrul țării: drumuri cu zăpadă, se circulă în condiții de iarnă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90