930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 S.A

Avertisment pentru toată lumea: Vom lua măsuri!

Avertisment pentru toată lumea: Vom lua măsuri!

Citiți și: Apă cu porția? Risc major în aceste localități argeșene

Fiţi responsabili! Folosiți apa cu măsură!

Recomandarea societății Apă Canal 2000 SA Pitești în perioadele de secetă prelungită

Citiți și: Important! Fără apă într-o mare comună de lângă Pitești

În caz de secetă prelungită, societatea Apă Canal 2000 SA recomandă utilizatorilor să folosească apa potabilă cu măsură.

Și asta pentru a evita furnizarea acesteia cu program şi a nu priva alţi beneficiari de minimul necesar fiecărei gospodării.

„Facem apel către clienții care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări.

Și să folosească apa din sursele proprii.

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea.

Rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului.

Conform obligațiilor contractuale ale clienților, toți utilizatorii – indiferent de forma de proprietate, au obligația de a asigura folosirea eficientă și rațională a apei preluate din rețeaua publică de alimentare cu apă, cu prioritate pentru consumul personal și în scop casnic.

Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24.

Dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă.

În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la furnizarea apei cu program.

Reamintim utilizatorilor că pentru informaţii şi sesizări privind serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare au la dispoziţie Call Center-ul societăţii (nonstop) – tel. 0248 223 237.

Apa este cea mai prețioasă resursă a noastră, trebuie să o utilizăm mai responsabil!”, informează societatea.

Foto principal: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • sobolanul de canal spune:

    Apa canal 2000 ar trebui sa desfunde canalele colmatate, sa ridice gurile de canalizare la nivelul strazii, sa repare canalizarea care se surpa sub asfalt. Unele din aceste probleme sunt chiar pe langa sediul lor sau trec zi de zi pe langa ele cand se duc la sediul din T.V., le „vad” si nu le rezolva.

  • andrei spune:

    Pe strada N. Dobrin este o conductă ce se sparge în fiecare săptămână. Apa pierdută cine o plătește sau aceea nu este apă irosită?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90