930 x122 grota rece

abonați

Avertisment pentru toți clienții Digi!

Digi își avertizează clienții că în această perioadă imaginea companiei este folosită de hackeri pentru un atac cibernetic în masă.

Citiți și: Aveți grijă! Este o nouă înșelătorie!

Astfel, abonații primesc mail-uri false, copiate la indigo cu cele reale, în care li se cere să plătească factura. Ulterior, aceștia sunt îndrumați să acceseze un link.

Odată ce sunt introduse datele cardului, hackerii pot face tranzacții cu banii din conturile bancare ale abonaților. În acest caz, abonații sunt sfătuiți să fie foarte atenți atunci când primesc astfel de mesaje sau mail-uri.

Citiți și: Avertisment pentru șoferii care circulă pe ruta Câmpulung – Brașov!

Și imaginea Poștei Române este folosită în atacuri cibernetice. Hakerii trimit SMS-uri prin care îi informează pe destinatari că trebuie să primească un colet, dar adresa este incorectă, apoi este indicat un link care solicită date personale ale acestora și o sumă de bani.

Cei care cad în plasa atacatorilor și completează cu datele personale pot rămâne fără bani pe card, atenționează Poșta Română.

Subiectul pe larg, AICI – Atenție! Înșelătoria care te lasă fără bani pe card

Sursă: digi24.ro

Sursă foto principal: digi24.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3