930×122 CAPRA 5

cnair

Avertizare cu privire la plata rovinietei

Atenție unde vă plătiţi rovinieta!

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Șoferii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la acest aspect, deoarece pe internet a apărut un site care vinde roviniete false și de trei ori mai scumpe.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat deja un avertisment în acest sens.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro,

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie  sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro.

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”).”, transmite CNAIR.

Sursă foto principal: oradesibiu.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3