New Profesional Consult 930 x 122

Arges

AVERTIZARE DE VREME REA

Avertizare de vreme rea. Meteorologii au emis o avertizare conform căreia vremea se înrăutățește în toată țara. Ei au emis, astăzi, o informare valabilă de duminică, de la ora 14, până luni, la ora 9, interval în care va ploua destul de abundent, la munte va ninge şi vor fi intensificări ale vântului.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

În Carpaţii Orientali va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, iar în cursul serii şi al nopţii de duminică spre luni (16/17 octombrie), precipitaţii predominant sub formă de ninsoare vor fi şi în Carpaţii Meridionali (care includ şi munţii Argeşului).

Vântul va avea intensificări temporare, îndeosebi în regiunile sudice, cu viteze ce vor depăşi la rafală 40…50 km, iar pe crestele montane 60 km/h, viscolind ninsoarea.

Citiți și: Meteorologii anunță temperaturi de vară în weekend

Cantităţile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp, ba chiar 20…25 l/mp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90