930×122 CAPRA 5

Arges

B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

B. Ivan: PRO România, partid de opoziție sau unul căruia îi plac partidele la putere?

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Bogdan Ivan, ales prim-vicepreședinte al PRO România, pune pe agenda Biroului Executiv Național o problemă care poate decide soarta partidului!

„Suntem partid de opoziție sau suntem un partid căruia îi plac partidele la putere?” – este întrebarea pusă de Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, sâmbătă, la București, în cadrul Congresului formațiunii politice.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Este, totodată, principalul deziderat pe care ar trebui să îl îndeplinească noua conducere a formațiunii politice, în opinia prim-vicepreședintelui PRO România, Bogdan Ivan.

În declarațiile făcute în fața colegilor din partid, prezenți la București, liderul organizației argeșene a ținut să puncteze că partidul va avea un mare cuvânt de spus în viitorul acestei țări.

Însă, a subliniat Ivan, noua conducere a partidului va trebui să rezolve un lucru foarte important, determinant pentru soarta formațiunii: este PRO România în opoziție sau alături de partidele aflate la guvernare?

„Trebuie să știm care sunt obiectivele partidului PRO România? Care este oferta electorală a PRO România?

Trebuie să știm: suntem partid de opoziție sau suntem un partid căruia îi plac partidele la putere? 

Sunt convins că noul Birou de Conducere al partidului va rezolva foarte rapid aceste probleme.

Degeaba noi, în teritoriu, vom merge să facem organizații locale! Degeaba vom merge către oameni să îi atragem din nou către PRO România.

Pentru că primele lor întrebări acestea vor fi: <<Cine sunteți voi? Ce vreți voi? Ce oferiți pentru România?>>

Noi, n-am ascuns niciodată, de trei ani spun acest lucru: la Argeș ne dorim ca PRO România să fie un partid naționalist moderat, pro UE, pro NATO.

Avem lideri care pot să ducă acest mesaj extraordinar și foarte așteptat de către electoratul din țara noastră la un nivel foarte înalt!”, a spus Bogdan Ivan.

Întreaga declarație poate fi urmărită în materialul video de mai jos:

 

Precizăm că, la București, au avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, Lucrările Congresului PRO România. Cu acest prilej a fost aleasă noua conducere a partidului. Au fost stabilite planul de acțiuni și strategia pentru anul electoral 2024.

Fostul premier Victor Ponta a fost reales preşedinte al PRO România, europarlamentarul Corina Creţu a fost aleasă preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii, iar Alin Văcaru – secretar general.

Bogdan Ivan a fost ales unul dintre prim-vicepreședinții partidului, alături de Mădălina Ciubotaru, Adrian Duicu şi Florin Stancu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90