EcoMoto 930×122

accident

BĂIAT LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI PE CALEA CRAIOVEI

Un accident rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 21:30, pe strada Calea Craiovei, în zona Kaufland, din Pitești. Un tânăr în vârstă de 17 ani din comuna argeșeană Recea a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal.

Citiți și: Pitești: Accident lângă Centru, între două autoturisme!

La volanul mașinii se afla un bărbat de 66 de ani din orașul Ștefănești. Potrivit Poliției Argeș, bărbatul conducea dinspre comuna Bradu către zona centrală a Piteștiului.

„Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitești cu diagnosticul preliminar de traumatism cranio-facial și escoriații la mâna dreaptă și la picioarul drept. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, informează sursa citată.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90