EcoMoto 930×122

bani

Bani pentru nuntă, botez sau creșa copilului

Câți bani vor primi tinerele familii de la Guvern

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Tinerele familii vor putea accesa credite în valoare de 15 000 euro garantate de către Guvernul României prin Programul Family Start, care se adresează persoanelor cu vârstă cuprinsă între 18 și 45 de ani.

Astfel, premierul Nicolae Ciucă a declarat, conform hotnews.ro:”Sprijinim familiile la început de drum prin credite garantate de către stat pentru organizarea nunții, a unui botez sau pentru achiziția unei mașini de familie.

Citiți și: 2.000 de lei pentru tinerele mame!

În scurt timp, programul Family Start va fi aprobat în ședință de guvern„.

De aceste credite pot beneficia și studenții, accesând sume în valoare de 10.000 euro pentru a își achita anumite nevoi personale sau chirii.

Diferenţa dintre aceste credite şi un credit obişnuit de consum, care poate fi contractat acum de la o bancă privată este în primul rând garanţia statului.

Nu se cere dovada unor venituri, nu se pune gaj pe o anumită proprietate, deci sunt favorabile tinerilor şi sunt asemenea celor pe care noi le cunoaştem, dar din păcate, doar din literatura de specialitate sau din filme„, a precizat Gabriela Firea la Antena3.

Până în momentul de față nu au fost anunțate condițiile care trebuie respecatate pentru a putea accesa aceste credite.

Sursa foto: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90