NOR CURIER 930X122

călinești

UPDATE INCENDIU CĂLINEȘTI: BĂRBATUL A MURIT

UPDATE: Bărbatul a murit. „Echipajul SMURD TIM a fost redirecționat către un alt caz, la fața locului a ajuns un echipaj SAJ. Pacientul în vârstă de 64 de ani a suferit arsuri de gradele 3 și 4 pe aproximativ 40% din suprafața corpului și din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare.  Incendiul s-a manifestat la aproximativ 300 mp de vegetație uscată.”, a transmis ISU Argeș. 

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

„Bărbatul în cauză avea 64 de ani, din Calinești.
Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni s-a stabilit că bărbatul ar fi intenționat să stingă un incendiu de vegetație de pe terenul agricol care îi aparține, amplasat peste drum de locuință (posibil ca tot acesta să fi pornit incendiul). Sesizarea a fost făcută după ce doi consăteni care au trecut pe drum, l-au observat pe bărbat în zona unde se manifesta focul.
Au fost efectuate manevre de resuscitare de către SMURD, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul.  În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, precizează IPJ Argeș.

Știrea inițială

Citiți și: Argeș. Clădire mistuită de flăcări! S-a ales praful de ea

Din motive încă neclare, un bărbat din Călineşti s-a prăbuşit fără suflare în apropierea unui incendiu de vegetaţie uscată din localitate, iar martorii oculari au sunat la 112.

„Incendiu de vegetație soldat cu victimă în localitatea Călinești. Incendiul a fost lichidat de către pompieri, iar echipajul SMURD efectuează manevre de resuscitare bărbatului de aproximativ 60 de ani. Spre locul intervenției se deplasează și echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă.”, transmite ISU Argeş la această oră.

Vom reveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3